The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları rastgele bir işletme veya aile sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok şayeste maliyetlidirler; şayeste korumaya sahip olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız yürekin binanızın yangın müdafaasının sıfır başüstüneğu yek bir örnek yeterlidir!

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dairesel tasavvur, basamak izini en aza indirirken rantabl dikey harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem konut hem de ticari binalar bağırsakin pratik bir intihap haline getirir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların yararlanmaı ve uygulamasında temelı özen edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Belirtilen merdivenler genelde konstrüksiyonnın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir olay simultane bina muhtevainden kolayca ve emniyetli kaçışın esenlanması bağırsakin kuruluşlırlar. Kanuni olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha faziletli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir vesair özelliği kilit + dizi seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ezelî gestaltlarda ve yangın merdiveni yerı dar olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına olanak vermektedir. 

Bu konuda yetkili yangın firmasından katkı alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Mafevkda dünya kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut Yangın Kapısı müstacel bir hatır simultane insanoğluın yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya sahih açılmaktadır.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yönetmelik başkaca yangın merdivenlerinin hengâm zarfında fiillevsel kalmasını ve asayiş standartlarına isabetli olmasını peylemek dâhilin hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele aldatmaır. Asıl teferruatlar arasında, emin ve mahsuldar bir tahliye sürecini kolaylaştırmak ciğerin kemiksiz tabelalar, ehliyetli aydınlatma ve engelsiz yollar derunin gereklilikler görev alır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page